Flashback – Stille getuige

Coverafbeelding van: Flashback – Stille getuige

Trefwoord(en)
thrillers
spanning

Genre
leesboek

Vanaf
13 jaar

‘Stille getuige’ brengt het verhaal van een meisje dat na een schoolfeestje verdwijnt. Nikki heeft iets opgemerkt maar weet niet wat ze ermee aan moet. Dan krijgt ze dreigberichtjes die haar nog meer verwarren en angst inboezemen. Als ze merkt dat haar beste vriendin een relatie krijgt met iemand die mogelijk met de ontvoering te maken heeft, weet ze het helemaal niet meer.
‘Flashback’ is het verhaal van Lynn die na een avondje shoppen op de terugweg naar huis in elkaar wordt geslagen. Als ze in het ziekenhuis weer bij bewustzijn komt, kan ze zich niets meer herinneren. Haar geheugen komt maar stukje bij beetje weer terug. Wie heeft haar dit aangedaan en waarom?

Deze twee thrillerverhalen worden op een gelijkaardige manier verteld. Telkens afwisselend vanuit het standpunt van twee belangrijke personages uit het verhaal. In eerste instantie lijken die personages weinig met elkaar te maken te hebben, maar toch zullen ze ergens in het verhaal samenvloeien en de afwikkeling van het verhaal afronden.
Herkenbare jongeren in herkenbare situaties zoals schoollopen, vrienden en vriendinnen, shoppen of een feestje.
De gebeurtenissen volgen elkaar in snel tempo op en zoals het bij een thriller hoort, wordt de lezer enkele malen op het verkeerde been gezet om de spanning erin te houden.
De tekst staat in een duidelijke letter en met een ruime bladspiegel lezen deze verhalen erg vlot.
Het zijn twee verhalen die samen gebundeld zijn, waarbij de paginatelling van het tweede verhaal terug bij één begint.
Goed voor enkele uren ontspannen leesplezier.

Pol Van Damme - september 2017

Zoek op bib.be

Auteur
Eva Burgers

Uitgeverij
Kluitman   


Jaartal
2017

ISBN
9789020654561

Aantal pagina's
333

Prijs
€12,50