Fiep in de natuur

Coverafbeelding van: Fiep in de natuur

Trefwoord(en)
natuur
seizoenen

Genre
informatief

Vanaf
6 jaar

Na een korte inleiding komen in het boek de vier seizoenen aan bod en wat er dan te beleven of te ontdekken valt in de natuur. Elke dubbele pagina bevat korte opdrachtjes of ideeën om te doen in de natuur. Af en toe staan er tips van echte boswachters en van enkele ervan is een klein interview opgenomen.
Het grootste deel van de pagina’s wordt gevuld met illustraties en foto’s. Achteraan staat een korte tekst over Staatsbosbeheer, die mee hebben gewerkt aan deze uitgave.

Deze mooi verzorgde uitgave in klein formaat op glanzend papier komt erg aantrekkelijk over. Het bevat op eenvoudige wijze een hele reeks activiteiten die jonge kinderen kunnen doen of waar ze aandachtig voor kunnen zijn tijdens de verschillende seizoenen.
De erg kleurrijke en grappige illustraties van Fiep Westendorp vrolijken het boek op en kleine passende foto’s vervolledigen de pagina’s.
Mooi om naar te kijken en om jonge kinderen aan te zetten de natuur in te trekken en daar hun ogen en oren goed de kost te geven of actief de natuur te beleven.

Pol Van Damme - augustus 2018

Zoek op bib.be

Auteur
Jan Paul Schutten   

Illustrator
Fiep Westendorp   

Uitgeverij
Querido   


Jaartal
2018

ISBN
9789021414294

Aantal pagina's
118

Prijs
€12,50