Fantastische LEGO ideeën

Coverafbeelding van: Fantastische LEGO ideeën

Trefwoord(en)
knutselen
fantasie
Lego

Genre
hobby

Vanaf
8 jaar

Dit boek geeft je ideeën om met Lego te bouwen met de steentjes die je hebt. Het bevat 5 verhalen rond verschillende thema’s, waarbij je dan de belangrijkste elementen uit de verhalen kan bouwen om het na te spelen. Er is een ruimte-avontuur met astronauten en maanmannetjes, dinosaurussen die in een stad tot leven komen, een detectiveverhaal over een avonturier, een kampeervakantie vol pech en een verhaal over een laboratorium waar een experiment misloopt. Het verhaal wordt telkens in stukjes verteld, afgewisseld met de bouwplannen van enkele plaatsen of wezens. Die bouwplannen starten telkens met een gele balk, waarin alle benodigde stenen opgesomd staan. Voor wat je niet hebt, moet je dan een alternatief bedenken, zo kan je zelf de bouwsels nog aanpassen. Stap voor stap kan je dan volgen hoe je je bouwwerk moet realiseren.
Om vlot te kunnen werken is het aan te raden om de eerste pagina’s van het boek goed te lezen. Daar krijg je een uitgebreide beschrijving over de soorten bouwstenen die Lego heeft. Plus wat uitleg over hoe je het boek best gebruikt. Ook al zullen heel wat Legofans deze uitleg niet nodig hebben.
Het prettige aan dit boek is dat je eerst het plezier hebt van het bouwen en daarna van het spelen met wat je gebouwd hebt, aan de hand van de verhalen in het boek of wat je zelf verzint. Zo zorgt dit boek ervoor dat je gewoon thuis op avontuur kan.

Mik Ghys - oktober 2019

Zoek op bib.be

Auteur
Sarah Dees

Uitgeverij
Condor   


Jaartal
2019

ISBN
9789492899712

Aantal pagina's
192

Prijs
€17,50


Vertaald uit
Engels

Originele titel
Epic LEGO Adventures with Bricks You Already Have

Vertaler(s)
Paul van den Belt