Een panda op het podium

Coverafbeelding van: Een panda op het podium

Trefwoord(en)
familie
humor
bedrog

Genre
leesboek

Vanaf
8 jaar

Puck de panda leeft al een hele tijd bij Chris en zijn familie. Samen met Chris’ vader heeft ze een theatershow, Panda-mime. Daar amuseert ze zich geweldig. Op een dag komt een journaliste langs voor een interview. Natuurlijk wil die weten wie er in het pandapak zit. Ze is erg wantrouwig en bedenkt een gemeen plan. Chris ontdekt dat bij toeval, maar niemand in zijn familie wil hem geloven. Want de journaliste heeft Puck en Chris’ ouders beloofd dat ze in een film mogen meespelen, in Hollywood. Zij geloven dat Chris jaloers is door al die aandacht. Wanhopig zoekt Chris hulp om de waarheid naar boven te krijgen. En gelukkig vindt hij die nog net op tijd…

Puck de pratende panda is een grappig hoofdpersonage, dat geniet van haar nanny-rol bij Chris’ familie maar ook dol is op theater en film. Tijdens het verhaal krijg je geregeld haar blik op de gebeurtenissen, maar het meeste wordt beschreven vanuit de belevenissen en ervaringen van Chris. Gelukkig houdt hij het hoofd koel en probeert hardnekkig te bewijzen dat de journaliste slechte bedoelingen heeft.
Het verhaal zit vol actie en spanning. Gaat Chris gehoor krijgen of slaagt de journaliste in haar opzet? Naast al die actie zit het boek ook vol humor, zowel in de tekst als in de illustraties. Die vrolijken het hele verhaal mee op.
Een grappig tweede avontuur van Puck, de pratende panda die Mary Poppins wil zijn.

Mik Ghys - maart 2023

Zoek op bib.be

Auteur
Sarah Horne   

Uitgeverij
Condor   


Jaartal
2023

ISBN
9789464530384

Aantal pagina's
147

Prijs
€14,99


Vertaald uit
Engels

Originele titel
Panda in the Spotlight

Vertaler(s)
Ingrid Buthod-Girard