Dreiging en Duisternis – De Grisha, deel 2

aanrader Coverafbeelding van: Dreiging en Duisternis – De Grisha, deel 2

Trefwoord(en)
magie
macht
oorlog
goed en kwaad

Genre
leesboek

Vanaf
15 jaar

Leigh Bardugo wijdde al ruim 9 boeken aan de wonderlijke wereld van de Grisha. Met oog voor detail, Russische invloeden en prachtig uitgedachte magie schiep ze de Grishaverse. Sinds kort zijn vijf van haar boeken (de trilogie over Alina Starkov en de duologie over de Kraaien) samengesmolten tot een Netflix-serie. Het ideale moment om de boeken opnieuw uit te geven. De covers van de Alina Starkov-trilogie kregen een upgrade, waar ze voordien donker en dreigend waren, zijn ze nu gedetailleerd, vol verrassingen en versierd met goud. Het verhaal bleef ongewijzigd en is ook na een tweede keer lezen nog altijd even sterk.
In Dreiging en Duisternis gaat Alina het gevecht aan met de Duisterling. Om krachtig genoeg te worden om de eeuwenoude tiran te kunnen verslaan, gaat ze samen met Mal en Sturmhond op zoek naar de tweede versterker.
Ook het tweede deel van de trilogie staat bol van de bijzondere personages, tot de verbeelding sprekende magie en onvergetelijke vriendschappen. Net zoals alle andere boeken van Bardugo is ook Dreiging en Duisternis een aanrader!

Mathilde Lemm - juni 2021

Zoek op bib.be

Auteur
Leigh Bardugo   

Uitgeverij
Blossom Books   


Reeks
De Grisha

Jaartal
2021

ISBN
9789463491532

Aantal pagina's
436

Prijs
€15,00


Vertaald uit
Engels

Originele titel
Siege and Storm

Vertaler(s)
Merel Leene