Doe eens een kikker na, papa!

Coverafbeelding van: Doe eens een kikker na, papa!

Trefwoord(en)
dieren
humor
geluiden
kartonboek

Genre
babyboek

Vanaf
2 jaar

Doe eens een kikker na, papa! is een ongelooflijk leuk boek! Guido van Genechten, bekend van talloze prentenboeken, bedacht een grappig geluidenboek. Dat peuters dierengeluiden leuk vinden en gek zijn op het imiteren van allerlei dieren, weet iedereen. Maar dat het nóg grappiger is wanneer je elkaar expres op het verkeerde been zet, blijkt uit Doe eens een kikker na, papa!. Telkens wanneer Muisje aan papa vraagt om een bepaald dier na te doen, hoor je wanneer je op het knopje drukt een totaal ander dier. Gelukkig weet Muisje wél hoe alle dieren klinken (en welke woorden daarvoor gebruikt worden, denk daarbij aan balken en mekkeren).
De dierengeluiden die Muisje laat horen, staan enkel in de tekst en dus moet je peuter zelf voor de juiste geluidseffecten zorgen. Plezier gegarandeerd! Tenminste zolang je peuter het dierengeluid al kent en hij of zij dus niet in verwarring gebracht kan worden.
Doe eens een kikker na, papa! is een origineel en vooral grappig boek dat peuters uitdaagt om zelf te kraaien, knorren en kwaken.

Mathilde Lemm - maart 2021

Zoek op bib.be

Auteur
Guido Van Genechten   

Illustrator
Guido Van Genechten   

Uitgeverij
Clavis   


Jaartal
2020

ISBN
9789044838466

Aantal pagina's
16

Prijs
€17,95