Dit is mijn drol!

Coverafbeelding van: Dit is mijn drol!

Trefwoord(en)
drollen
humor
vliegen
ruzie

Genre
prentenboek

Vanaf
4 jaar

Bruno, de hond, kwam aangelopen en liet iets achter tussen de bloemen in de tuin: een grote dampende berg. Even denk je als kijker/lezer aan die alom gekende klassieker van de mol en de poep op zijn kop. Maar even snel vergeet je de link, want dit originele verhaal gaat meteen zijn eigen, originele weg op: Lola, een vieze vlieg, landde op de lekker stinkende berg en plantte er haar vlag op. Dit was haar drol! Maar toen kwam er een andere vlieg aangevlogen en de strijd om de drol werd gestreden. Het werd een heuse oorlog. Tot de nacht haar intrede deed. De volgende ochtend kwam tuinman Pieter de bloemen water geven…

Dit originele verhaal vol hilarische humor neemt je mee op een trip vol geuren en emoties en eindigt al even verrassend als het begon.
De tekst is vlot en vol humor en laat zich lekker voorlezen.
De hilarische prenten zijn pareltjes vol humor en herkenbare uitvergrotingen. Gusti tekent en schildert met zwierige hand prenten vol details en kleur. De fleurige achtergronden, de hilarische personages, de verrassende perspectieven, alles klopt en houdt je aandacht vast.
Een heerlijk en origineel verhaal dat snakt om herhaling en niet snel vergeten zal worden. Heerlijk!

Eric Vanthillo - juli 2021

Zoek op bib.be

Auteur
Gusti

Illustrator
Gusti

Uitgeverij
Paolo


Jaartal
2021

ISBN
9789492600332

Aantal pagina's
36

Prijs
€14,99


Vertaald uit
Spaans

Originele titel
!Esta caca es mia!

Vertaler(s)
Lourens Van Veluw