Dino detective: een kijk- en zoekboek

Coverafbeelding van: Dino detective: een kijk- en zoekboek

Trefwoord(en)
detective
kijken
zoeken
fantasie
humor

Genre
prentenboek

Vanaf
4 jaar

De liefhebbers jong én oud die dol zijn op kijken en zoeken (en vooral vinden) van figuren of personages op paginagrote, bonte prenten boordevol details, mogen zich verheugen op dit prentenboek in groot formaat.
Met een fijne, licht absurde humor volg je een dino in een apart vliegtuigje tijdens zijn dolle reddingsacties. Je belandt met hem in verschillende situaties: in een oude stad, in een grot, in de bergen, in een pretpark, en op veel meer plaatsen.
Op elke plek moet Dino Detective een opdracht vervullen: een verdwaalde opa in het museum terugvinden, een verloren broertje in de grote stad, iemand die niet teruggekeerd is uit de ruimte, en veel meer. Naast die opdrachten moeten er steeds ook nog andere dingen gevonden worden. En voor wie er niet genoeg van krijgt zijn er achteraan in het boek nog zoekopdrachten die je activeren om terug te keren naar de prenten.
Het is niet gemakkelijk om alles te vinden, zeker omdat de te zoeken dingen zo klein zijn. Maar geen nood, achteraan vind je alle oplossingen terug. En terwijl je kijkt en zoekt, ontdek je zoveel meer zaken die je verbeelding rijkelijk prikkelen.
Dit concept is niet origineel, maar de stijl en de naïeve humor van deze uitgave doet het geheel overstijgen en maakt het tot een gewild prentenboek waarmee je uren zoet bent.

Eric Vanthillo - mei 2023

Zoek op bib.be

Auteur
Sophie Guerrive

Uitgeverij
Boycott   


Jaartal
2023

ISBN
9789492986511

Aantal pagina's
34

Prijs
€19,95


Vertaald uit
Frans

Originele titel
Moustique mission sauvetage

Vertaler(s)
Lidewij van den Berg