Did I mention I love you? – Dimily, deel 1

Coverafbeelding van: Did I mention I love you? – Dimily, deel 1

Trefwoord(en)
familie
vriendschap
verliefd

Genre
leesboek

Vanaf
14 jaar

Eden heeft haar vader al drie jaar niet gezien of gehoord wanneer hij haar uitnodigt de vakantie door te brengen in de buurt van Los Angeles. Eden verrast zichzelf door in te gaan op zijn voorstel. Ze is wel erg verbaasd wanneer blijkt dat ze er 3 stiefbroers bijkrijgt, waarvan de oudste, Tyler, een jaartje ouder is dan zij. Ook al gedraagt Tyler zich vervelend, drinkt hij te veel alcohol en gebruikt drugs, Eden valt als een blok voor hem. En hij voor haar, ook al heeft hij al jaren een vaste vriendin. Een onmogelijke situatie die voor heel wat drama zorgt.

Dit is een romantisch drama dat zich afspeelt in de rijke buurten van Los Angeles. Eden is verbaasd over die rijke jongeren die niets anders lijken te doen dan feestvieren en zat worden. Toch gaat ze mee op pad, wil ze die wereld verkennen. Maar vooral wil ze Tyler beter leren kennen. En hem van de drank en de drugs afhelpen. Ze laat zich meeslepen door haar nieuwe vrienden en hun losbandige gedrag. Ondanks haar twijfels over deze levenshouding gaat ze er volledig in mee. En ondertussen laait de passie tussen haar en Tyler hoog op.
Samen met Eden raakt de lezer steeds meer in de ban van Tyler. In het begin wantrouw je die bad boy maar na een poosje ontdek je samen met Eden dat er achter die stoere houding een bange, gevoelige jongen zit.
Dit is het eerste deel van de Dimily-trilogie, die de levens volgt  van Eden en Tyler terwijl ze hun weg vinden in een verwarrende wereld. Romantiek en passie met een hoog soapgehalte.

Mik Ghys - augustus 2016

Zoek op bib.be

Auteur
Estelle Maskame   

Uitgeverij
Moon   


Reeks
Dimily

Jaartal
2016

ISBN
9789048834754

Aantal pagina's
397

Prijs
€15,00


Vertaald uit
Engels

Originele titel
Did I mention I love you ?

Vertaler(s)
Sabine Mutsaers