De waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen

Coverafbeelding van: De waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen

Trefwoord(en)
fantasie
humor

Genre
leesboek

Vanaf
8 jaar

De waanzinnige boomhut is weer gegroeid. Nu zijn er al 39 verdiepingen, met een werkende vulkaan, een sterrenkijkplatform, een waterval van chocola, een concertgebouw en nog meer ongewone leuke plekken. Terry en Andy vervelen zich nooit, en dan komt natuurlijk weer hun boze uitgever vragen om hun nieuwe boek af te werken. Terry heeft een reusachtige machine ontworpen die het verhaal voor hen moet schrijven, maar die slaat op hol. Dus moeten ze de hulp inroepen van een gekke wetenschapper die niets uitvindt maar on-uitvindt. Maar ook die weet niet van ophouden waardoor Terry en Andy in een heel vervelende situatie belanden…

Knettergek en supergrappig, dat zijn de boeken in deze geweldige boomhutreeks. De vele illustraties maken het geheel heel levendig en zorgen voor extra actie. Het on-uitvinden van Professor Stupido is een leuke vondst, die voor heel wat spanning zorgt.
Leesplezier gegarandeerd met dit derde deel van de reeks. Hoeveel verdiepingen kunnen er nog bij in die grappige boomhut? De fantasie van deze auteurs kent geen grenzen.

Mik Ghys - april 2015

Zoek op bib.be

Auteur
Andy Griffiths   

Illustrator
Terry Denton   

Uitgeverij
Lannoo   


Reeks
De waanzinnige boomhut

Jaartal
2014

ISBN
9789401421010

Aantal pagina's
351

Prijs
€12,50


Vertaald uit
Engels

Originele titel
The 39-Storey Treehouse

Vertaler(s)
Edward van de Vendel