De waanzinnige boomhut van 143 verdiepingen

Coverafbeelding van: De waanzinnige boomhut van 143 verdiepingen

Trefwoord(en)
vakantie
kamperen
fantasie
humor

Genre
leesboek

Vanaf
8 jaar

Andy en Terry hebben opnieuw 13 verdiepingen bijgebouwd aan hun boomhut. 143 zijn het er nu al en deze keer kozen ze voor een kringloopstation, een woord-o-maat die alle woorden van de hele wereld kent, een sloopkogel, een kampeerterrein en nog meer te gekke dingen. Omdat ze eindelijk wel eens vakantie willen nemen, maken ze zich klaar om naar het kampeerterrein te vertrekken. Maar dat lukt natuurlijk niet zonder dat Meneer Grootneus hen verplicht voor het einde van de week een boek klaar te hebben. Gelukkig beleven ze weer heel wat avonturen op weg naar en tijdens hun vakantie. Meer dan genoeg om een boek te vullen.

De fantasie van beide auteurs blijft onuitputtelijk. Opnieuw bedenken ze de gekste verdiepingen om aan de boomhut toe te voegen. En tijdens de avonturen van Andy en Terry spelen die dan ook nog een belangrijke rol. De woord-o-maat heeft dan weer werk op elke bladzijde, want onderaan vind je telkens het woord van de bladzijde en de betekenis. Die betekenis moet je wel met een stevige korrel zout en heel wat humor nemen.
Zoals steeds zit de verhaallijn vol verrassingen en onverwachte gebeurtenissen. Ook de illustraties vertonen de gekste sprongen. Ze blijven de lezer boeien door de vele gekke details. Humor is dan ook het hoofdingrediënt van deze populaire reeks.
Zelfs na 11 boeken raak je niet uitgekeken op de verrassende humor van deze auteurs. Elk boek is een nieuwe verrassing en zorgt voor ongekende hilariteit. Heerlijk!

Mik Ghys - mei 2022

Zoek op bib.be

Auteur
Andy Griffiths   

Illustrator
Terry Denton   

Uitgeverij
Lannoo   


Reeks
De waanzinnige boomhut

Jaartal
2022

ISBN
9789401482288

Aantal pagina's
397

Prijs
€15,99


Vertaald uit
Engels

Originele titel
The 143-Storey Treehouse

Vertaler(s)
Edward van de Vendel