De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen

Coverafbeelding van: De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen

Trefwoord(en)
avontuur
humor
moppen
raadsels
fantasie

Genre
leesboek

Vanaf
8 jaar

Alweer komen er 13 verdiepingen bij in de beroemde waanzinnige boomhut van Andy en Terry. Deze keer is er een verdieping met malle hoedjes, een twee-euro-winkel, een boerbank en een trap zonder einde bij. De twee-euro-winkel komt goed van pas wanneer Andy tandpijn heeft en daardoor niet kan schrijven. In die winkel bieden ze een moppenschrijfpen aan. En Andy en Terry willen net een moppenboek schrijven. Maar wanneer Andy en Terry in de winkel komen, is de pen uitverkocht. Hij is alleen nog te koop in de twee-miljoen-euro-winkel en zoveel geld hebben ze niet. En om half drie moet hun nieuwe boek klaarliggen bij meneer Grootneus. Een wild avontuur begint, waarbij Andy en Terry, via hun speciale verdiepingen, proberen om hun nieuwe boek op tijd klaar te hebben.

Zoals steeds wil meneer Grootneus dringend een nieuw boek van deze twee vrienden. En zoals steeds volgt er dan een waanzinnig en spannend avontuur om het boek op tijd af te leveren. De belevenissen van Andy en Terry zijn steeds hilarisch, met een grappige tekst en zeer fantasierijke illustraties. Omdat de hoofdpersonages deze keer een moppenboek willen schrijven, vind je onderaan elke linkerpagina een raadselvraag en op de rechterpagina het grappige antwoord.  Zo is dit boek een lees- en moppenboek tegelijk.
Elk boek opnieuw neemt dit duo de lezer mee in hun hilarische fantasiewereld. En die lezer raakt niet uitgekeken op de waanzinnige avonturen. De unieke mix van tekst en illustraties zorgt voor een heerlijke reis in de fantasiewereld van de auteurs.

Mik Ghys - juni 2019

Zoek op bib.be

Auteur
Andy Griffiths   

Illustrator
Terry Denton   

Uitgeverij
Lannoo   


Reeks
De waanzinnige boomhut

Jaartal
2019

ISBN
9789401457620

Aantal pagina's
359

Prijs
€14,99


Vertaald uit
Engels

Originele titel
The 104-Storey Treehouse

Vertaler(s)
Edward van de Vendel