De slaventocht – Team Mortis, deel 10

Coverafbeelding van: De slaventocht – Team Mortis, deel 10

Trefwoord(en)
spanning
moord
wraak
geliefden
vriendschap

Genre
leesboek

Vanaf
14 jaar

Erika is gevlucht omdat ze gezocht wordt voor moord. Toch duurt het niet lang of ze wordt opgespoord en bedreigd. Gelukkig hebben haar teamleden haar niet in de steek gelaten. Al is het wel om in Noorwegen – ‘off the record’ – mysterieuze verdwijningen van jonge koppeltjes te gaan onderzoeken. Erika gaat er vol voor omdat het haar voordeel kan opleveren. Maar gaat ze daarbij niet te ver?

Dit is het tiende deel in de reeks van Team Mortis. Zeker in de eerste helft bekruipt de lezer een beklemmend en angstig gevoel omdat Erika geen vat krijgt op de situaties waarin ze verzeilt. Er gebeuren dan ook enkele gruwelijke gebeurtenissen die de lezer rillingen bezorgen.
De verschillende verhaallijnen die elkaar doorkruisen vormen al een even groot gevaar voor het team. En als de lezer dan denkt dat het gelukkig toch goed kan aflopen, wordt het verhaal helemaal dramatisch!
Net zoals in de vorige delen wordt het verhaal verteld vanuit het standpunt van verschillende personages. Zo is de lezer meer op de hoogte van gebeurtenissen dan wat de leden van het team weten. Al zet de auteur de lezer ook voortdurend op het verkeerde been. Een oplettende lezer zal toch wel een bedreigende gebeurtenis kunnen afleiden uit het verhaal.
Alweer goed voor een hele tijd leesplezier. De lezer blijft gekluisterd aan het verhaal. Hopelijk houdt hij/zij er geen nachtmerries aan over.

Pol Van Damme - november 2019

Zoek op bib.be

Auteur
Bjorn Van den Eynde

Uitgeverij
Fantoom   


Reeks
Team Mortis

Jaartal
2019

ISBN
9789059247321

Aantal pagina's
332

Prijs
€17,99