De mooiste wiegeliedjes van hier en elders

Coverafbeelding van: De mooiste wiegeliedjes van hier en elders

Trefwoord(en)
liedjes
wereld
culturen
slapen gaan

Genre
luisterboek

Vanaf
3 jaar

Dit verzorgde boekje bevat 13 rustgevende en originele wiegeliedjes in verschillende talen: Dari, Engels, Pools, Italiaans, Turks, Duits, Marokkaans, Russisch, Frans, Spaans, Nahuatl, Nederlands en Vlaams. Bij de eerste druk (2016) hoorde een cd, maar de makers gaan mee met hun tijd: bij deze 2e druk scan je een QR-code of surf je naar de uitgeverij en hoor je de liedjes vanop je smartphone of je computer. Telkens in zowel gezongen als instrumentale versie. De loepzuivere opnames nemen je mee naar verre einders en doen je wegdromen in zachte sferen en zoete dromen. De muzikale arrangementen zijn van Bart Voet en hijzelf en Esmé Bos staan in voor de productie van het geheel. Een aantal liedjes worden gezongen door native speakers.
In het boekje zelf vind je de teksten terug van de liedjes in de originele taal. Achteraan vind je de vertalingen terug. Martijn van der Linden illustreert elk liedje gepast met al even dromerige prenten vol kleur en sfeer. Hij schildert telkens verschillende dieren die slapen of in slaap worden gewiegd in landschappen die gelinkt zijn aan de liedjes. Een mooi en origineel geboortegeschenk!
Wel opmerken dat de titels en de uitvoeringen bij de liedjes in de link niet kloppen. Dit maakt het kiezen van een nummer onmogelijk. Een jammere fout die hopelijk kan hersteld worden door de uitgeverij.

Eric Vanthillo - november 2019

Zoek op bib.be

Auteur
Bart Voet
Esmé Bos

Illustrator
Martijn van der Linden   

Uitgeverij
Davidsfonds/Infodok   


Jaartal
2019

ISBN
9789059086951

Aantal pagina's
24

Prijs
€16,99


Componist
Bart Voet