De liefste kusjes zijn voor jou

Coverafbeelding van: De liefste kusjes zijn voor jou

Trefwoord(en)
liefde
missen
kussen
dromen
liedjes

Genre
prentenboek

Vanaf
6 jaar

‘De liefste kusjes zijn voor jou’ verscheen eerder in 2001 en nu is er deze mooie heruitgave mét cd.
In het boekje lees je eerst het innemende verhaal van de vele kusjes die het jongetje gulzig uitdeelt: aan de snoezepoes Minoes, aan de goudvis in het water, aan de lieve knuffelbeer, aan buurmeisje Babs, aan oma Betty en opa Aart zonder prikkelbaard, aan de vogels en de wolken en de golven van de zee, enzovoort enzoverder. Maar de liefste kusjes worden een poosje bewaard in een heel klein doosje, want die zijn speciaal voor jou.
Van Straaten speelt met woorden en rijmt erop los. Zijn grenzeloze ode aan de liefde is een waar festijn vol kusjes voor groot en klein. De fijne tekeningen vol emotie maken het geheel af.
Bij deze (her)uitgave hoort de cd met daarop 4 luisterliedjes die gecomponeerd zijn door Rutger de Bekker op de woorden van Harmen van Straaten en gezongen door de bekende Nederlandse zangeres, cabaretière en actrice Jenny Arean: De liefste kusjes zijn voor jou, ik heb van jou gedroomd vannacht, betoverd door jou en ik mis je. Stuk voor stuk eenvoudige liedjes over de liefde en de menselijke warmte. Liedjes die troost en warmte bieden. Telkens helder en sober gearrangeerd en gezongen.

Eric Vanthillo - maart 2016

Zoek op bib.be

Auteur
Harmen van Straaten   

Illustrator
Harmen van Straaten   

Uitgeverij
Rubinstein   


Jaartal
2016

ISBN
9789047620990

Aantal pagina's
45

Prijs
€12,95