De Gouden Toren – Magisterium, deel 5

Coverafbeelding van: De Gouden Toren – Magisterium, deel 5

Trefwoord(en)
magie
avontuur
vriendschap

Genre
leesboek

Vanaf
11 jaar

De strijd van Callum tegen de Chaos is nog niet voorbij. Nadat hij zijn beste vriend Aaron, die gesneuveld was, niet opnieuw tot leven kon brengen, voelde hij zich erg schuldig. Tot hij ontdekt dat hij de ziel van Aaron in zichzelf meedraagt. Daardoor voeren de vrienden in Callums gedachten heel wat gesprekken. Gelukkig kan Callum hun vriendin Tamara hier ook van overtuigen. Wanneer Alex, waarvan iedereen dacht dat hij door Chaos verslonden was, terugkeert en over alle magiërs wil heersen, bedenkt Callum een plan. Een gewaagd plan, levensbedreigend maar ook leven gevend. Een plan dat alles zou kunnen oplossen, als het werkt…

Dit laatste deel van de Magisterium-reeks zorgt voor een spectaculair einde. De strijd die in dit boek nog gestreden moet worden, is de moeilijkste van allemaal. De toekomst van alle magiërs staat op het spel.
De personages zijn  gekend uit de vorige delen van deze reeks, maar groeien en evolueren. Tegenstanders komen tot inzicht, vooroordelen worden uit de weg geruimd, mysteries opgelost. Kortom, dit boek is een waardige afsluiter voor deze spannende en boeiende magische reeks. Hoog tijd om de hele reeks nog eens te herlezen vanaf het begin.

Mik Ghys - januari 2019

Zoek op bib.be

Auteur
Holly Black   
Cassandra Clare   

Uitgeverij
Moon   


Reeks
Magisterium

Jaartal
2018

ISBN
9789048835539

Aantal pagina's
231

Prijs
€19,99


Vertaald uit
Engels

Originele titel
Magisterium – The Golden Tower

Vertaler(s)
Merel Leene