De fatale wissel – Vic Falls missions, deel 5

Coverafbeelding van: De fatale wissel – Vic Falls missions, deel 5

Trefwoord(en)
avontuur
spanning
detective
zoektochten
vriendschap

Genre
leesboek

Vanaf
14 jaar

Het SPAT tracht er achter te komen wat er met hun teamlid David gebeurd is in de Verenigde Staten. Ondertussen moeten ze zich ook toeleggen op een andere zaak die de wereld bedreigt. Victoria en Imana zijn ook nog eens geselecteerd voor de atletiekkampioenschappen in Berlijn. De zaak die de leden volgen, brengt hen eveneens naar Berlijn. Hebben beide gebeurtenissen iets met elkaar te maken?

Dit is het vijfde deel uit de reeks rond Victoria en het jongerenteam SPAT. Waren de vorige delen telkens min of meer afgeronde verhalen, dan is dat nu niet meer het geval. Een gegeven uit het vorige deel loopt in dit deel verder en zal pas in een volgend deel (mogelijk) opgelost worden. Het is in ieder geval een manier om de lezer aan de reeks te binden. Het gegeven uit het vorige deel heeft geen uitstaans met de gebeurtenissen in dit verhaal.
De personages zijn al lang gekend uit de vorige delen. Het verhaal wordt door de auteur verteld vanuit het standpunt van verschillende personages. De lezer weet meer dan de personages afzonderlijk. Net als in de vorige delen overheerst het avontuurlijke. Al leidt het gegeven in dit deel tot een wel bijzonder spectaculaire finale. Die flirt toch wel enigszins met de geloofwaardigheid. Al moet gezegd worden dat de gebeurtenissen zich in een snel tempo opvolgen en de lezer geboeid blijft tot het einde.
Ideale ontspanningslectuur.

Pol Van Damme - juli 2021

Zoek op bib.be

Auteur
Kate Kriske

Uitgeverij
Pelckmans   


Reeks
Vic Falls Missions

Jaartal
2021

ISBN
9789463833141

Aantal pagina's
212

Prijs
€17,00