De ergste ouders van de wereld

Coverafbeelding van: De ergste ouders van de wereld

Trefwoord(en)
kinderen
ouders
opvoeding
humor

Genre
leesboek

Vanaf
8 jaar

Denk jij soms dat je vervelende ouders hebt? Maak dan kennis met de ouders in dit boek en wees daarna heel erg tevreden met de jouwe.
Stel je voor dat je Steven Stank als vader hebt, de man met de meest stinkende voeten van de wereld. Of Peggy Poch als moeder, een vrouw die niet kan stoppen met opscheppen. Wat denk je van Barry Bruut, de vader die niet de slimste is. Of van Karoline Keffer, de moeder die veel meer van haar hond hield dan van haar kind.  En dan zijn er nog Nick Nerveus, Juf Docent, Hannah Haastig, Martin Monopolie, Graaf Grandioos en Supermam. Allemaal ouders die te verschrikkelijk zijn om in huis te hebben.

David Walliams verzon weer de gekste personages en bracht ze samen in deze te gekke bundel. Zijn personages zijn in het begin nog erg herkenbaar, tot hij meer en meer alles uitvergroot en overdrijft. Zijn hilarische verzinsels worden knap in beeld gebracht door de illustraties van Tony Ross, die op hun beurt ook hilarisch zijn. De humor spat van de bladzijden, heerlijk overdreven en buitenmaats. Te gek en geweldig overdreven, wat ze net zo aantrekkelijk maakt.
Een ideale verhalenbundel voor wie houdt van te gekke humor.

Mik Ghys - december 2021

Zoek op bib.be

Auteur
David Walliams

Illustrator
Tony Ross

Uitgeverij
Clavis   


Jaartal
2021

ISBN
9789044840964

Aantal pagina's
308

Prijs
€22,95


Vertaald uit
Engels

Originele titel
The World’s Worst Parents

Vertaler(s)
Translation Kings