De dikste billen van het hele land – de leukste liedjes van vroeger en nu

Coverafbeelding van: De dikste billen van het hele land – de leukste liedjes van vroeger en nu

Trefwoord(en)
liedjes
zingen
geschiedenis
tradities

Genre
liedjesboek

Vanaf
4 jaar

Voor deze dikke bundel van meer dan 200 pagina’s mét leeslint werden bijna 200 kinderliedjes van vroeger en nu verzameld en verdeeld in overzichtelijke thema’s: liedjes met handgebaren, liedjes om bij te dansen, liedjes over je lijf, over dieren, beroepen, seizoenen, eten en drinken, feesten, familie, voertuigen, ritmische liedjes, schoolpleinspelliedjes, slaapliedjes, liedjes vol fantasie en klassieke liedjes die iedereen kent. Een hele resem om vrolijk mee te zingen. Je vindt er de klassiekers in terug als Berend Botje, Er is er een jarig, Ik zag twee beren, Zo gaat de molen, Tussen Keulen en Parijs, en vele meer. Maar ook verrassende nieuwkomers als liedjes uit ‘Kinderen voor kinderen’ en zelfs enkele Studio 100-liedjes van K3.
Je vindt in het boek alleen de liedjesteksten terug. Om ze te horen vind je achteraan een QR-code die je naar Spotify leidt vanwaar je de playlist kan downloaden.
Annemarie van Haeringen maakte van het geheel een zeer aantrekkelijk boek. Haar originele en fijne illustraties vol kleur, fantasie en plezier zijn pareltjes en zorgen voor een stevige meerwaarde.
Een dikkerd om te hebben en regelmatig in te grasduinen. Om lekker mee te zingen en telkens weer nieuwe liedjes te ontdekken.

Eric Vanthillo - januari 2024

Zoek op bib.be

Auteur
diverse

Illustrator
Annemarie van Haeringen   

Uitgeverij
Leopold   


Jaartal
2023

ISBN
9789025885472

Aantal pagina's
233

Prijs
€29,99