De coolste records

Coverafbeelding van: De coolste records

Trefwoord(en)
weetjes
records

Genre
informatief

Vanaf
9 jaar

In dit boek vind je de snelste, de grootste, de sterkste, de kleinste, de eerste, de laatste, de heetste, de koudste, de drukste… kortom, alle belangrijke records ter wereld. En zelfs van in de ruimte.
Omdat er zoveel records bestaan werden ze in dit boek opgedeeld in enkele hoofdstukken: de planeet aarde, krachtpatsers, topsporters, knap gebouwd, fauna en flora en buitenwerelds. Paginagrote foto’s of tekeningen worden aangevuld met kleinere, telkens voorzien van begeleidende uitleg. Ook heel wat kadertjes vullen de informatie aan. Zo zijn er snelle feiten, waarin je snel een overzicht krijgt met toppers voor het besproken record. Door middel van schematische voorstellingen kan je groottes of lengtes vergelijken en je er een beter beeld van vormen.
Voor weetjesjagers is dit een heerlijk boek. Elke bladzijde biedt een hele hoop informatie, die je telkens weer versteld doet staan. Door de vele foto’s en tekeningen en duidelijke teksten is het een aantrekkelijke uitgave die heel wat kinderen uren zal boeien.

Mik Ghys - januari 2019

Zoek op bib.be

Uitgeverij
Bakermat   


Jaartal
2018

ISBN
9789059245846

Aantal pagina's
192

Prijs
€19,95


Vertaald uit
Engels

Originele titel
Record Breakers!

Vertaler(s)
Saskia Martens