Daar zat een aapje op een stokje

Coverafbeelding van: Daar zat een aapje op een stokje

Trefwoord(en)
dieren
muziek
liedjes
luisteren
zingen

Genre
luisterboek

Vanaf
2 jaar

Esmé Bos en Bart Voet verzamelden 8 liedjes over dieren in verschillende talen (Nederlands, Engels, Arabisch, Albanees, Spaans, Turks, Dari en Roemeens) die Fleur van der Weel voorzag van prettige illustraties: apen die zwieren aan letters, springende konijnen, piepende kuikens, mekkerende lammetjes, dansende kalkoenen, rondjes vliegende raven, zwaaiende katten en langzaam vooruit schuivende slakken.
In dit stevige kartonboek, bestand tegen erg jonge en grijpgrage handen en vingers, vind je op elke dubbele pagina een nieuw liedje. De eenvoudige prenten in zachte kleuren trekken je aandacht en prikkelen je verbeelding. De al even eenvoudige tekst (telkens 1 zin) eindigt steeds in de vraag ‘kan jij dat ook,’ wat de interactiviteit van het boek verhoogt en het spelplezier activeert. Je leest ook telkens de tekst van het lied in de originele taal. Fijn voor iedereen van diverse origine.
Achteraan vind je de QR-code om te scannen met je smartphone. Die leidt je naar een pagina van standaarduitgeverij.be van waar je de 8 liedjes kan beluisteren. Heerlijk ingezongen door verschillende zangers en voorzien van originele arrangementen, gespeeld door professionele muzikanten. Moeite noch kosten werden gespaard om de kijker/luisteraar te plezieren met fijne liedjes vol fantasie en plezier.
Een boekje om heerlijk samen (jong en oud) te beluisteren, mee te zingen, en zoveel meer.

Eric Vanthillo - november 2020

Zoek op bib.be

Auteur
Esmé Bos
Bart Voet
Fleur van der Weel   

Illustrator
Fleur van der Weel   

Uitgeverij
Davidsfonds/Infodok   


Jaartal
2020

ISBN
9789002268663

Aantal pagina's
16

Prijs
€15,99


Componist
Bart Voet
Esmé Bos