Blokjesmonsters

Coverafbeelding van: Blokjesmonsters

Trefwoord(en)
spelen
bouwen
monsters
Lego

Genre
hobby

Vanaf
8 jaar

Monsters spreken de fantasie aan, zeker als je ze zelf in elkaar kan steken met LEGO®. Dit boek bied je 40 modellen van monsters, met daarbij stap voor stap hoe je ze kan maken. Tal van klassiekers komen aan bod: de zombie, de trol, de vampier en de weerwolf. Ook het monster van Loch Ness en Bigfoot kregen een plekje. En mythologische monsters, zoals de minotaurus en Medusa.
Kortom, dit boek biedt heel wat hulp bij de bouw van monsterlijke figuren. Bij elk personage krijg je kort een omschrijving. Wie of wat het is en waar het voorkomt of hoe het bekend is. Daarbij worden enkele specifieke steentjes vermeld die bij de bouw gebruikt worden. Daarna krijg je een overzicht van alle steentjes die je nodig hebt, met het aantal er netjes bij. En dan komt het stappenplan, waarbij je het monster ziet groeien vanaf de eerste blokjes. Naast de eerste uitleg staat ook nog een foto van het resultaat dat je moet bereiken.
Al die werkinformatie is duidelijk en heel overzichtelijk. Via het stappenplan kan je dan hetzelfde resultaat bereiken als op de foto.
Een duidelijke en praktische gids voor alle LEGO®-liefhebbers die van monsters houden.

Mik Ghys - februari 2019

Zoek op bib.be

Auteur
Kevin Hall

Uitgeverij
Standaard Uitgeverij   


Jaartal
2019

ISBN
9789002267062

Aantal pagina's
96

Prijs
€12,99


Vertaald uit
Engels

Originele titel
Brick Beasts. 40 clever and creative ideas to make from classic LEGO®

Vertaler(s)
Emmy Middelbeek