Bloedgevaar – Vic Falls Missions, deel 4

Coverafbeelding van: Bloedgevaar – Vic Falls Missions, deel 4

Trefwoord(en)
spionage
detective
avontuur
vriendschap

Genre
leesboek

Vanaf
12 jaar

De leden van het SPAT-team lijken in eerste instantie even te kunnen bijkomen van hun vorige missies. Maar al gauw moeten enkelen helemaal naar Japan om er een dreiging te onderzoeken en ze trachten te voorkomen. Een ander lid trekt naar Las Vegas voor een gerenomeerde hackersconferentie terwijl enkele anderen op het thuisfront de missies opvolgen.

Er is bijzonder weinig spanning in dit vierde deel van de Vic Falls Missions. Het lijkt meer op een ‘tussenverhaal’ als inleiding op een volgend deel. Om de spanning toch enigszins op te bouwen, is er de missie naar Japan waar een doodsbedreiging moet worden opgelost. Maar er zitten doorheen het verhaal meer waarschuwingen naar de lezer toe over de gevaren van het internet en tips voor veilig surfen. Ook krijgt de lezer een uitgebreid beeld geschetst van de leefgewoontes in Japan, al blijft dit stukje moeilijker voorstelbaar voor de Westerse lezer.
Het verhaal wordt verteld door een alwetend auteur vanuit het standpunt van verschillende personages. Het verhaal springt ook telkens over van Japan naar Las Vegas of het hoofdkwartier in Londen.
Vlot lezend verhaal dat met een cliffhanger eindigt en zodoende de lezer nieuwsgierig maakt naar het vervolg.
Goed voor een hele tijd ontspannen leesplezier.

Pol Van Damme - oktober 2019

Zoek op bib.be

Auteur
Kate Kriske

Uitgeverij
Van Halewyck   


Reeks
Vic Falls Missions

Jaartal
2019

ISBN
9789461319739

Aantal pagina's
205

Prijs
€16,95