Bemind – Het Huis van de Nacht Andere Wereld, deel 1

Coverafbeelding van: Bemind – Het Huis van de Nacht Andere Wereld, deel 1

Trefwoord(en)
vampiers
goed en kwaad
parallelle werelden

Genre
leesboek

Vanaf
14 jaar

Zoey is hogepriesteres in het Huis van de Nacht, een opleidingshuis voor vampiers. Samen met haar vrienden heeft ze de kwaadaardige hogepriesteres Neferet verslagen en opgesloten. Door een waarschuwende droom denkt Zoey dat ze een extra bescherming moet voorzien bij Neferets gevangenis. Omdat haar vrienden allemaal op bezoek zijn voor haar verjaardag, gaan ze samen de bescherming uitspreken. Maar er loopt iets helemaal mis en vreemde, gevaarlijke wezens duiken op uit de aarde. Toch blijken ze minder vreemd dan eerst gedacht want er lijken bekenden bij te zijn. Bekenden die er helemaal niet zouden kunnen zijn. Zoey en haar vrienden staan voor een gevaarlijke strijd waarin heel wat emoties meespelen.

Deze nieuwe reeks over het Huis van de Nacht sluit aan bij de vorige reeks, waarin de strijd tegen Neferet centraal stond. Nadat Neferet uitgeschakeld was, kwam het samenleven van vampiers en mensen in een positieve stroomversnelling. Maar het Kwaad laat zich niet temmen. Daardoor wordt de rust al snel weer verstoord door indringers van een andere wereld. Er zijn heel wat overeenkomsten tussen die andere wereld en de wereld van Zoey en haar vrienden. Maar er zijn uitzonderingen, waardoor die andere wereld er veel slechter aan toe is. Natuurlijk trekken Zoey en haar vrienden zich het lot van die wereld aan, waardoor dit verhaal de start is van een nieuwe reeks waarin het Kwaad weer bestreden moet worden.
Deze reeks, die heel wat fans had, kent een nieuwe start waardoor weer heel wat lezers vol ongeduld zullen zitten wachten op een volgend deel. Terecht, want de spanning die hier opgebouwd wordt, doet uitkijken naar een vervolg.

Mik Ghys - maart 2018

Zoek op bib.be

Auteur
Kristin Cast   
P.C. Cast   

Uitgeverij
Van Goor   


Reeks
Het Huis van de Nacht Andere Wereld

Jaartal
2017

ISBN
9789000357758

Aantal pagina's
332

Prijs
€18,99


Vertaald uit
Engels

Originele titel
Loved – House of Night Other World #1

Vertaler(s)
Henny van Gulik