Beagle Bob bezorgt

Coverafbeelding van: Beagle Bob bezorgt

Trefwoord(en)
pakjes
zoekboeken

Genre
prentenboek

Vanaf
4 jaar

Beagle Bob is een pakjesbezorger. Hij heeft veel werk vandaag. Hij stapelt heel wat pakjes op zijn karretje en kijkt op zijn lijst waar hij eerst naartoe moet. Dat wordt de plantenkas van Fred Vos. Daarna moet Bob naar de markt, naar het bonenkraampje van Ben Bonebakker. Vervolgens naar Annie Aap die in het dinosaurussenmuseum werkt. Dan naar het laboratorium van professor Vincent ’t Varken en naar Sally Schaap van het Swaalinck-orkest. Het laatste pakje is heel speciaal. Dat is voor zijn jarige dochter!

Op de schutbladen van dit boek kan je de route volgen van Bob. En elk pakje krijgt vier kleurrijke pagina’s tekst en illustraties. De eerste pagina toont in enkele kleine illustraties Bob reis naar zijn volgende bestemming. Dan volgt een grote zoekprent die twee aaneensluitende pagina’s beslaat. De vierde pagina toont hoe blij de bestemmeling is met zijn pakje en wat hij of zij met de inhoud doet. De grote zoekprent heeft onderaan enkele voorwerpen die je kan zoeken. De lezer moet de bestemmeling zoeken, maar ook nog heel wat extra, dat telkens benoemd wordt. Zo kan je ook nog wat woordenschat oefenen tijdens het zoeken. De zoekprenten zitten vol grappige details en personages die allemaal met iets bezig zijn. Daar valt ook heel wat over te vertellen en te fantaseren.
De personages zijn allemaal aangeklede dieren die zich als mensen gedragen. Wat het extra grappig maakt tijdens het kijken en zoeken. De illustraties zijn kleurrijk en fantasievol, ideaal om paginagrote prenten mee te vullen. En om uren naar te kijken en te bewonderen.
Een vrolijk kijk- en zoekboek over een pakjesbezorger.

Mik Ghys - december 2023

Zoek op bib.be

Auteur
Tor Freeman   

Uitgeverij
Boycott   


Jaartal
2023

ISBN
9789492986672

Aantal pagina's
26

Prijs
€19,95


Vertaald uit
Engels

Originele titel
Digby Dog Delivers

Vertaler(s)
Nicolette Hoekmeijer