Nieuwste recensies

Aanrader

Helemaal aan de rand van boeken is er een verhaal dat tot mij spreekt. Maar ik antwoord niet. In de boeken is de stilte koning. De woorden dagen me uit, ze prikkelen en porren mij.

Aanrader

Met dit gevoelige prentenboek weet de auteur/illustrator de juiste snaar te raken.

Zoals in haar vorige non-fictie prentenboek ‘De blauwe vinvis’ combineert Jenni Desmond ook hier weer haar sfeervolle schildertechniek met interessante weetjes voor een jong doelpubliek.

Aanrader

Reeds van toen hij 2 jaar oud was, voelde Jonas zich één met de zee. Hij zwom er lustig in rond met de vissen, de kwallen en het wier. Maar helaas, als hij naar adem wilde happen, ging het mis.

Olivier gaat voor de eerste keer logeren. Hij mag bij oma en opa in een groot bed slapen. Oma leest voor en opa stopt hem daarna in. Als er iets is, mag hij oma roepen.

Gemma droomt van een carrière als schrijfster. Wanneer op school een webkrant opgestart wordt, wil ze dolgraag meewerken.

Aanrader

De miereneter is het beu om altijd weer mieren te moeten eten. Maar hij heeft geen keuze, hij is tenslotte een miereneter.

Een jongetje is zijn beer kwijt en gaat op zoek.
In zijn bed? In de la? Op de plank? In de badkamer? Onder de bank? Buiten op de schommel? In de auto? …

In een vorig verhaal van Carl Mops werd hij verliefd op Coco.

Benieuwd, zenuwachtig, dapper, verwonderd, trots, jaloers, …

Geit besloot om geen gras meer te eten.

Dit stijlvolle zoek-prentenboek, uitgegeven met de officiële toestemming van Ferrari zelf, zal ongetwijfeld elke sportwagenliefhebber bekoren.

Eenvoud troef in dit speelse en kleurrijke prentenboek in karton.