Nieuwste recensies

Julius Zebra is de kampioen van het Romeinse volk. Ze zijn dol op zijn gladiatorenwerk.

Er was eens een jongen die dolgraag bellen blies. Hij droomde van een supergrote bel, waar hij helemaal in kon passen. Op een dag waagde hij zijn kans en blies een gigantische bel.

Beelddenken is nog niet erg bekend. Het is een speciale manier van denken die toch door heel wat kinderen toegepast wordt.

1944. In het dorp waar Marie woont, kabbelt het leven zo gewoon mogelijk verder.

Informatieve boekjes over dieren voor jonge eerste lezertjes zijn niet dik gezaaid.

Informatieve boekjes over dieren voor jonge eerste lezertjes zijn niet dik gezaaid.

Darrow heeft zich opgewerkt in de maatschappij van de Gouden. Door zijn afkomst en zijn doel denkt en handelt hij anders dan andere Gouden. Daardoor heeft hij niet overal vrienden, integendeel.

Aanrader

Net voor haar afscheid had Barbara Wyckmans, ex-directeur van HetPaleis in Antwerpen, een idee.

Aanrader

Gideon Samson interpreteert en hervertelt het gekende verhaal van Noach en zijn ark op een eigenzinnige en pakkende wijze.

Henk, het hoofdpersonage van dit prentenboek en tevens de auteur en illustrator, houdt van lezen en van boeken. Liefst met mooie illustraties en weinig tekst, want hij heeft dyslexie.

De bekende rosse kater Dikkie Dik beleeft heel wat kattenavonturen. Soms alleen, soms met zijn vriendjes. 24 Verhalen werden op deze cd voorgelezen door zijn bedenkster Jet Boeke.

Het kleurenmonster is in de war en weet niet waarom. Een meisje neemt hem bij de hand en wil hem helpen.

Aanrader

Wanneer Jared Stone te horen krijgt dat er een tumor in zijn hersenen zit, beseft hij al niet goed meer wat dat allemaal betekent.

Wanneer Mama Eend aan Snuiter vraagt om even op haar eieren te letten, is hij erg trots. Hij vindt de eieren wat saai en tekent met modder oogjes op een van de eieren.

Op school vertelt de meester over kinderen in Afrika. Dat ze zouden moeten krijgen waar ze recht op hebben.