Nieuwste recensies

Siggi woont op een eiland waar een vloek op rust. Iedereen die probeert weg te varen, belandt in een vreselijke storm. Als ze niet verdrinken, spoelen ze aan op het strand.

Een kleine koala hangt tevreden hoog in een boom. Hij is kampioen in stil blijven hangen en bijna niks doen.

Aanrader

Morten en zijn tweelingzus Marit zijn onderweg naar hun grootouders voor een weekje vakantie aan de kust.

Natsumi is op wandel. Op de top van een heuvel krijgt ze zin in de rode appel die ze in haar mandje heeft. Ze laat de appel echter vallen en die rolt holderdebolder naar beneden.

Een man wacht. Hij wacht op wat komt. Wanneer iemand vraagt of hij het erg vindt dat ze voor gaat, stelt hij haar glimlachend gerust. En hij wacht. Tot iemand vraagt of hij al lang wacht.

Will en zijn vrienden doen alsof ze willen samenwerken met de Ondergrondse Orde, meer bepaald met de grootvader van Will die de leider blijkt te zijn.

Kalle ‘Superdetective’ Blomkwist vindt dat er te weinig spannende dingen gebeuren in zijn dorp. Hij fantaseert over spectaculaire misdaden die hij als detective kan oplossen.

Lowie huppelt over straat met een klein cadeautje in zijn hand. Grote Bert ziet dat en vraagt of Lowie verliefd is. Lowie beweert van niet maar Bert is niet overtuigd, Lowie bloost te veel.

Anouk vertrekt voor een stage met enkele klasgenoten naar de Filipijnen. Daar worden ze aan de vlieghaven opgewacht door plaatselijke helpers, die hen naar hun bestemming zullen brengen.

Koning Martinus en koningin Stalana zijn in de wolken als hun dochter Aylan wordt geboren. Het hele land Thor viert mee.

Op een nacht staat Samuel plots aan het raam van Emilie’s slaapkamer. Hij is gevlucht uit zijn land voor een betere toekomst in Europa. Maar dat lijkt anders uit te pakken.

In dit doeboek zijn de seizoenen in vier thema’s uitgewerkt. Voor elk seizoen kan het kind een aantal voorgetekende figuren of landschappen naar eigen creativiteit inkleuren.

In dit prikkelende doeboek staan heel uiteenlopende opdrachten.

Net als in eentje is anders krijg je in dit prachtige dierenboek op elke bladzijde een nieuwe zoekopdracht.

Na het vertrek van oma Cordula op wereldreis is het weer rustig bij Henriks familie. Voor haar vertrek gaf ze Henrik echter een goudstaf, om zijn dromen waar te maken.