Auteur: 
Rian
Illustrator: 
Hugo
2017

Een ongelooflijke safari

Freek en zijn ouders zijn op vakantie in Afrika. Ze willen een safaripark bezoeken. Freeks vader filmt al hun belevenissen. Die zijn wel erg eigenaardig in het safaripark. Want wat Freek en zijn ouders niet weten, is dat het park door de dieren zelf opengehouden wordt. Ze voeren toneeltjes op voor de bezoekers, net alsof ze met wilde dieren te maken hebben. Freeks vader maakt er een fantastische film van. Maar zal hij die ooit kunnen tonen na de vakantie?

Dit vrolijke verhaal speelt met de fantasie dat dieren alles zelf kunnen regelen in een wildpark. De leeuw en de antilope spreken af om even een achtervolging te houden, een nijlpaardje gaat op zijn rug liggen om rechtop geholpen te worden, de krokodillen laten toe dat Freek op hun rug staat, de olifanten zorgen voor een ritje enz.
Dit verhaal in stripvorm is bedoeld voor 8-jarigen die het wat moeilijk hebben met lezen. Door de vele illustraties en duidelijke tekst kunnen zij ook een boeiend en spannend verhaal lezen. Het is een vrolijk verhaal dat aansluit bij hun fantasiewereld. Een vrolijke AVI-strip op niveau M5.

Mik Ghys
augustus 2017

Thema: 
ISBN: 
9789048731756
Reeks: 
Genre: 
Leeftijd: 
AVI: 
M5
Prijs: 
€ 8,99
Aantal p.: 
27