Auteur: 
Brandon
2017

Calamity – De Wrekers, deel 3

Nu de donkere kant van Prof overheerst, zijn de Wrekers voortdurend in gevaar. David is er nog steeds van overtuigd dat hij Prof kan redden. De andere Wrekers steunen hem, willen hem graag geloven maar zijn niet zo overtuigd als David. Tot ze een onverwachte medestander krijgen die hen materiaal bezorgt om Prof te kunnen confronteren met zijn zwakte. De Wrekers trekken naar Ildithia, een stad in zoutkristallen die zich voortdurend verplaatst. Ze vinden er Prof terug, die jacht maakt op alle hoge Epics in die stad. Ofwel vermoordt hij ze, ofwel gebruikt hij ze voor zijn eigen plannen. De Wrekers hebben een plan nodig. Dringend, want anders overleven ze het niet…

Dit slotdeel van de spannende trilogie zorgt voor heel wat spektakel. Er duiken weer nieuwe Epics op met speciale krachten en het is niet altijd duidelijk hoe gevaarlijk die kunnen zijn. Maar David en zijn vrienden zijn een sterk team, dat goed op elkaar ingespeeld is en elkaar kan vertrouwen. Dat is hun grote sterkte. Daarom zijn ze ook in staat om de strijd aan te gaan om Epics. David heeft trouwens meer in zijn mars dan hij wil toegeven aan de anderen.
Voor de lezer is het een superspannend avontuur met een spectaculaire ontknoping. Een boeiend avontuur waar toch nog ruimte is voor wat gevoelige kantjes.

Mik Ghys
mei 2017
 

ISBN: 
9789021403595
Reeks: 
Genre: 
Leeftijd: 
AVI: 
9+
Prijs: 
€ 17,50
Aantal p.: 
412
Originele titel: 
Calamity
Vertaald uit: 
Vertaler: 
Rogier