Boeken per soort

De bekende rosse kater Dikkie Dik beleeft heel wat kattenavonturen. Soms alleen, soms met zijn vriendjes. 24 Verhalen werden op deze cd voorgelezen door zijn bedenkster Jet Boeke.

Het geluidshuis heeft naast zijn ‘Heerlijke Hoorspelen’ ook een fris ogende boekenreeks met hoorspelen rond een kabouter voor een jonger doelpubliek vanaf vier jaar: ‘Kabouter Korsakov’.

Aanrader

1872. Passepartout is de nieuwe butler van Phileas Fogg, een Engelsman die in Londen woont. In zijn gentlemen’s club sluit Phileas Fogg een weddenschap af om in 80 dagen de wereld rond te reizen.

Dit hoorspel, dat Het Geluidshuis in samenwerking met Bokrijk heeft gemaakt, gaat over de smid Hendrik De Smet en de Bokkenrijders. Het verhaal begint met Lucifer NV die Bokkenrijders aanwerft.

In dit prachtig vormgegeven cd-boek krijgen we het verhaal van Doornroosje te horen, te lezen en te bewonderen.

Dit mooi vormgegeven cd-boek vertelt het verhaal van Peer Gynt, op muziek van Edvard Grieg bij het toneelstuk van Henrik Ibsen. De verteller van het verhaal op de bijbehorende cd is Tygo Gernandt.

Nadat Koen Brandt (regie) en zijn ploeg van Het Geluidshuis verschillende sprookjes onder handen namen, wagen zij zich deze keer aan een heuse Shakespeare.

Het Geluidshuis, bekend van zijn 'Heerlijke Hoorspelen', bedacht dit nieuwe concept voor een jonger doelpubliek vanaf 4 jaar.

Het Geluidshuis, bekend van zijn 'Heerlijke Hoorspelen', bedacht dit nieuwe concept voor een jonger doelpubliek vanaf 4 jaar.

Aanrader

Trammezant wil ridder worden in het koninkrijk van Alice en Francis Gloom-Bliss, het land waar alles goed gaat, het land van de lach.

Met heldere stem en minimale, sfeervolle muziek op de achtergrond vertelt Loes Haverkort de verhalen van Maurice Sendak.

Dit bescheiden boekje met (tweetalige) cd is de originele tekst die Paul Verrept schreef voor de gelijknamige muziektheatervoorstelling, in opdracht van De Kolonie i.s.m. Moussem.

Dit boeiende luisterverhaal is zowat de neerslag in prentenboekvorm van de gelijknamige theaterproductie van HetPaleis, geschreven, gespeeld, ingesproken, ingezongen, ...

Op de 2 cd's vertelt Toon Tellegen wat Bibi Dumon Tak schreef over de dieren uit Noord-en Zuidpool.

Een titel met een heerlijk vette knipoog naar de dikke Van Dale. Dik is het boek helemaal niet. En een woordenboek al evenmin.

Pagina's