Boeken per soort

Aanrader

Schoolgaan is voor Vincent survivallen. Hij is een beetje anders dan de anderen en daarom het mikpunt van een aantal pestkoppen die hem elke dag te grazen nemen.

Charley Hunter heeft geen gemakkelijke jeugd al is ze een kei in surfen. Ze wordt opgemerkt door het hoofd van de dienst ‘Buddyguard’.

Fallon is een koningsdochter en behoort tot de Cantii-stam die door Caesar overwonnen is en waarbij een veldslag haar zus en grote voorbeeld gedood werd.

Marie is kantklosster en wordt ontboden bij Juffrouw Godelieve om een omslagdoek te klossen. Het verschil tussen haar werkplek en haar thuis is erg groot.

Dit boek bevat 2 thrillerverhalen.

Na zijn nederlaag heeft Morgarath zich teruggetrokken in de bergen van Nacht en Ontij. Toch is het land Araluen niet veilig.

Kester heeft samen met zijn (dieren)vrienden de stad kunnen redden van een verwoesting. Maar er zijn heel wat straten en wijken onder water gelopen en onleefbaar geworden.

J.J. is de chauffeur van de love bus. Hij parkeert de bus dicht bij een uitgaansplek en verhuurt dan de bus per uur.

Dean is veertien jaar en mag als jongste dj optreden tijdens Partyland, het beste dancefestival ter wereld. Zijn oudere broer Donald is er ook bij, als manager van Dean.

Niek is verliefd op Evi. Jammer genoeg is zijn grootste vijand Randy ook gek op Evi. Niek is de pesterijen van Randy beu.

Tom en Mila hebben een oppas, opa Bak. Wanneer hun mama een week thuis is, moet de oppas niet komen. Maar Tom en Mila missen hem, want hij speelt meer met hen dan mama.

‘Verrader van de troon’ is het vervolg op ‘Rebel in de woestijn’. Amani is het leven als rebel en als ‘demdji’ al best gewend.

De oude Bastiaan Bom, generaal buiten dienst van de voormalige landmacht van het leger van de kabouters in de tuinen van de Beukelsweg en de Essenburgsingel, besluit ten strijde te trekken tegen de pesterijen van het brave jongetje Thomas de Wind.

Na een inleiding is het boek opgedeeld in zes hoofdstukken.

Na de dood van hun moeder gaan Levi, Tom en Anne samen met hun vader voor het eerst terug op vakantie naar Vlieland.

Pagina's