Boeken per leeftijd

De ouders van Paige Nolan zijn verdwenen in het Midden-Oosten en niemand weet of ze nog in leven zijn. Paige is super intelligent, spreekt meerdere talen en is een kei in gevechtssporten.

Amerika, ergens in het heden. Een mysterieus virus doodt willekeurig kinderen, die gewoon dood neervallen. Anderen die het overleven, krijgen bijzondere en bovennatuurlijke gaven.

Berlijn, 1945 na de capitulatie van Duitsland. De stad ligt in puin, onderdak is bijna onbestaande en voedsel is er nauwelijks.

'Zet het teken' zei hij. Hij was zo schor dat de woorden bijna niet over zijn lippen kwamen.

Trasherpiloot Dante komt onverwacht terug van een kamikazevlucht naar de ruimte. In plaats van beloond te worden, krijgt hij een aartsmoeilijke opdracht die hem keer op keer in gevaar brengt.

Adrienne groeit op in Rome in het palazzo van prins Orlando Orsini, samen met haar vader Vasco Montalban. De rampzalige gebeurtenissen in Avignon en Beauregard zijn al tien jaar achter de rug.

Chinouk spijbelt vaak. Niet omdat ze niet naar school wil of liever gaat shoppen, wel omdat haar mama last heeft van waanbeelden en stemmen in haar hoofd.

Als zijn moeder en haar nieuwe vriend trouwen en op huwelijksreis vertrekken, blijft Lucas alleen achter en kan hij doen wat hij wil tijdens deze vakantie.

Winter is opgegroeid in de schaduw van haar stiefmoeder Levana. In tegenstelling tot haar gevreesde stiefmoeder weigert Winter haar lunaire gave te gebruiken.

In Alle Sterren verblijdt Marissa Meyer ons met negen gloednieuwe verhalen. Als lezer kom je meer te weten over welbekende personages zoals Cinder, Wolf, Winter en Iko.

Levana wordt in The Lunar Chronicles geportretteerd als een slechte stiefmoeder. Maar ze is meer dan dat.

Aanrader

In Kraai en Koninkrijk laat Kaz zijn bende opnieuw opdraven om een ander probleem aan te pakken: jurda parem.

Aanrader

Kaz groeit op in Ketterdam, een stad waar alles mogelijk is. Wat criminaliteit betreft dan toch.

Tenley leeft in een wereld waarin iedereen na zijn dood pas echt begint te leven. Tijdens hun eerste leven moeten ze kiezen voor één van de twee koninkrijken: Troika of Myriad.

Lady Elizabeth Witmore, Gravin van Rothford, moet om haar familiefortuin te redden trouwen met haar neef.

Pagina's