Boeken per leeftijd

Het succes van de Ludus Achillea waarvoor Fallon vecht, wekt afgunst van de rivaliserende Ludus Amazona en zijn eigenaar Pontius Aquila.

Greer is nieuw op een chique en erg dure school in Noord-Engeland. Nieuwelingen worden door anderen vermeden en zeker door de ‘Middeleeuwers’.

Aanrader

Kabira wordt door haar grootmoeder opgeleid tot beschermster van de heilige bron.

Dit derde deel van de trilogie over The Darkest Minds laat al snel uitschijnen dat Ruby en haar vrienden deze keer toch resultaat zullen boeken.

Elliot kan zich geen moment uit zijn leven herinneren waarin hij niet bang was. Naar buiten gaat hij al lang niet meer en liefst blijft hij de hele dag op zijn veilige kamer zitten.

Wanneer de koning en de kroonprins plots sterven, is er oproer aan het hof van Eden. Een duidelijke troonopvolger ontbreekt.

Aanrader

Ari en Dante zouden niet meer van elkaar kunnen verschillen. Ari is eenzaam en boos.

Nadat Ruby ingelijfd is bij de Kinderalliantie wordt ze getraind om missies uit te voeren.

De ouders van Paige Nolan zijn verdwenen in het Midden-Oosten en niemand weet of ze nog in leven zijn. Paige is super intelligent, spreekt meerdere talen en is een kei in gevechtssporten.

Amerika, ergens in het heden. Een mysterieus virus doodt willekeurig kinderen, die gewoon dood neervallen. Anderen die het overleven, krijgen bijzondere en bovennatuurlijke gaven.

Berlijn, 1945 na de capitulatie van Duitsland. De stad ligt in puin, onderdak is bijna onbestaande en voedsel is er nauwelijks.

'Zet het teken' zei hij. Hij was zo schor dat de woorden bijna niet over zijn lippen kwamen.

Trasherpiloot Dante komt onverwacht terug van een kamikazevlucht naar de ruimte. In plaats van beloond te worden, krijgt hij een aartsmoeilijke opdracht die hem keer op keer in gevaar brengt.

Adrienne groeit op in Rome in het palazzo van prins Orlando Orsini, samen met haar vader Vasco Montalban. De rampzalige gebeurtenissen in Avignon en Beauregard zijn al tien jaar achter de rug.

Chinouk spijbelt vaak. Niet omdat ze niet naar school wil of liever gaat shoppen, wel omdat haar mama last heeft van waanbeelden en stemmen in haar hoofd.

Pagina's