Boeken per leeftijd

Jan zoekt Piet op om samen te schilderen. Terwijl Jan levensechte schilderijen maakt, doet Piet iets heel anders.

Dit kleurrijke doeboek van koning Lou en zijn gezelschap, naar het gelijknamige programma op VtmKZoom, presenteert zich als een boek vol knip-, plak-, speel- en doeplezier.

Aanrader

De veel geprezen Joke van Leeuwen is van alle markten thuis. Zij wisselt vlot tussen poëzie, romans, kinderen, volwassenen, fantasie, tekst, illustraties, en andere stijlen of vormen.

Vaders zijn helden voor kleine meisjes. Of reuzen, zoals de vader in dit boek.

In 1969 zetten twee mannen een voet op de maan.

Raaf en Papegaai reizen graag. Ze gingen al een keer op zoek naar het paradijs. In dit boek reizen ze naar de Himalaya.

Informatieve boekjes over dieren voor jonge eerste lezertjes zijn niet dik gezaaid.

Informatieve boekjes over dieren voor jonge eerste lezertjes zijn niet dik gezaaid.

Marbellus was een speels en vrolijk jongetje dat vaak met zijn hoofd in de wolken zat. Op een dag viel hij uit een boom en botste op een steen.

Joavi, een Israëlitische jongen, wil kost wat kost een Bart Simpson-pop. Zijn moeder vindt dat goed. Maar zijn vader niet. Hij wil zijn zoon niet verwennen en hem respect voor geld bijbrengen.

In het grote, wilde woud woont Beer, die dol is op knuffelen. Geen dier is te groot of te klein voor zijn knuffels. En geen dier stinkt te hard of glibbert te veel voor hem.

Eland woont samen met zijn vrienden Beer en Bever in een groot wild woud. Beer en Bever houden van uitbundige spelletjes, maar Eland niet. Alles is hem te nat, te winderig of te koud.

De befaamde illustrator Serge Bloch nodigt je met dit tekenboek uit om al tekenend mee zijn wondere wereld in te duiken.

Deze bundel bevat drie verhalen over de gekke meester Frank, die heel goed weet hoe hij problemen in zijn klas moet aanpakken.

Dit voorleesboek bundelt 27 verhalen van heel uiteenlopende auteurs en illustratoren. Het begint met het sprookje Spikkeltje  van Annie M.G. Schmidt.

Pagina's