Boeken per leeftijd

Aanrader

Soms ontdek je boeken buiten het officiële circuit, boeken die buiten de standaardnorm vallen en opvallen door hun inhoud of hun bijzondere uitgave.

De 16-jarige Amani wil weg van haar grijze en liefdeloze bestaan in een woestijnstad waar alles rond wapens draait.

Buitenbeentje Anna is verrast wanneer de knappe Will haar aanspreekt en toegeeft dat hij haar al een poosje in het oog houdt.

Jeffersons plan om alle stammen in New York bij elkaar te krijgen, is mislukt. Iedereen maakt nu jacht op het geheime koffertje van de vroegere president, waarmee hij een kernoorlog kon starten.

De populaire Engelse boyband The Ruperts komt naar New York en alle fans maken zich klaar om hen te zien. Zo ook 4 meisjes die elkaar hebben leren kennen tijdens zo’n fanmomenten.

Aanrader

Anna raakt geïnteresseerd in de mysterieuze Abel. Iedereen op school kent hem als de asociale drugsdealer, maar Anna ziet iets in hem dat de anderen niet zien.

Nadat Léonor ontdekt heeft dat hun Mars-missie gedoemd is om te mislukken, moet ze samen met de andere 11 deelnemers beslissen of ze met het Genesisprogramma wil doorgaan.

Magnus Bane is een belangrijke heksenmeester in de serie ‘Kronieken van de Onderwereld’. Door zijn onsterfelijkheid heeft hij daarvoor ook al heel wat avonturen beleefd.

Sammie is een overijverige studente. Ze wil naar de universiteit en heeft grootse plannen.

Zomer 1985. Het vriendje van Johanne ligt in coma in het ziekenhuis. Het is maar de vraag of hij nog ontwaakt en of hij zich dan nog iets herinnert.

Lotte en Margot, beste vriendinnen in de lagere school, komen elkaar na jaren tegen bij een dramacursus. Meteen merken ze weer hoe fijn het is om bij elkaar te zijn.

Skye leeft in een virtuele wereld, een online versie van de echte wereld. Terwijl haar lichaam ingeplugd is en verzorgd wordt door een hoeder, kan zij in de Appwereld opgroeien.

1944. In het dorp waar Marie woont, kabbelt het leven zo gewoon mogelijk verder.

“Liefde is een mooie vervoeging van het werkwoord leven. We liefden nog lang en gelukkig…”

Will en zijn vrienden doen alsof ze willen samenwerken met de Ondergrondse Orde, meer bepaald met de grootvader van Will die de leider blijkt te zijn.

Pagina's