Boeken per leeftijd

Jeffersons plan om alle stammen in New York bij elkaar te krijgen, is mislukt. Iedereen maakt nu jacht op het geheime koffertje van de vroegere president, waarmee hij een kernoorlog kon starten.

De populaire Engelse boyband The Ruperts komt naar New York en alle fans maken zich klaar om hen te zien. Zo ook 4 meisjes die elkaar hebben leren kennen tijdens zo’n fanmomenten.

Aanrader

Anna raakt geïnteresseerd in de mysterieuze Abel. Iedereen op school kent hem als de asociale drugsdealer, maar Anna ziet iets in hem dat de anderen niet zien.

Nadat Léonor ontdekt heeft dat hun Mars-missie gedoemd is om te mislukken, moet ze samen met de andere 11 deelnemers beslissen of ze met het Genesisprogramma wil doorgaan.

Magnus Bane is een belangrijke heksenmeester in de serie ‘Kronieken van de Onderwereld’. Door zijn onsterfelijkheid heeft hij daarvoor ook al heel wat avonturen beleefd.

Sammie is een overijverige studente. Ze wil naar de universiteit en heeft grootse plannen.

Zomer 1985. Het vriendje van Johanne ligt in coma in het ziekenhuis. Het is maar de vraag of hij nog ontwaakt en of hij zich dan nog iets herinnert.

Lotte en Margot, beste vriendinnen in de lagere school, komen elkaar na jaren tegen bij een dramacursus. Meteen merken ze weer hoe fijn het is om bij elkaar te zijn.

Skye leeft in een virtuele wereld, een online versie van de echte wereld. Terwijl haar lichaam ingeplugd is en verzorgd wordt door een hoeder, kan zij in de Appwereld opgroeien.

1944. In het dorp waar Marie woont, kabbelt het leven zo gewoon mogelijk verder.

“Liefde is een mooie vervoeging van het werkwoord leven. We liefden nog lang en gelukkig…”

Will en zijn vrienden doen alsof ze willen samenwerken met de Ondergrondse Orde, meer bepaald met de grootvader van Will die de leider blijkt te zijn.

Anouk vertrekt voor een stage met enkele klasgenoten naar de Filipijnen. Daar worden ze aan de vlieghaven opgewacht door plaatselijke helpers, die hen naar hun bestemming zullen brengen.

Als zijn moeder met haar vriend op vakantie gaat, heeft Lukas het ‘rijk’ voor zich alleen. Hij kan doen wat hij wil. Ongewild ontdekt hij een brief die iets vertelt over de dood van zijn vader.

Na de dood van haar moeder heeft Jessies vader iemand leren kennen via internet. Nu trekt hij samen met Jessie bij zijn vriendin en haar zoon in. Voor Jessie verloopt dit allemaal te snel.

Pagina's