Boeken per leeftijd

Monsters hebben altijd honger. Wat zou een vierkantmonster lekker vinden? Waar houdt een cirkelmonster van? Wat is het lievelingseten van het driehoekmonster?

Aanrader

Een prachtig woordenboek in drie talen. Om te lezen, te kijken en te voelen. Net als in zijn andere boeken maakt Xavier Deneux ook hier gebruik van contrasten en reliëf.

In dit kartonboekje zitten verschillende dieren verstopt achter een vilten flapje. Deze flapjes zijn makkelijk hanteerbaar, zacht en in prikkelende kleurtjes.

In dit kartonboekje zitten verschillende dieren verstopt achter een vilten flapje. Deze flapjes zijn makkelijk hanteerbaar, zacht en in prikkelende kleurtjes.

Een zalig kartonboek vol geluid, dat je met veel lawaai kan voorlezen.

Een vlinder wil van een sappige pruim eten, een lieveheersbeestje van zure bramen, de egel wil zijn tanden in een dikke rode appel zetten, de slak wil een hap nemen van een grote krop sla, …

Stap mee aan boord en geniet van de geluiden van de vele boten in dit boek.

Klein Konijn mag in bad vandaag. Zijn badje is al vol. Dan mogen zijn haartjes gewassen worden. Nog even afspoelen en hij is helemaal schoon.

Achter de rots zit een nijlpaard, de leeuw brult in de verte, onder de boom houdt de krokodil een middagdutje, de grote blauwe walvis zingt in zijn bad en kleine olifant nestelt zich zachtjes tegen haar mama aan…

In dit stevig kartonboekje wordt er duchtig verstoppertje gespeeld.

Dit boek met bijhorende cd is een naslagwerk geboren uit de behoefte van de samensteller.

Een prikkelend peuterboekje vol voertuigen. Uitnodigend om te kijken, de voertuigen te benoemen, gepaste geluiden bij te maken, …

De uil zit in de boom en doet ‘Oehoe! Oehoe!’. De vos staat achter het hek en doet ‘Snuf! Snuf’. Achter de bloempot en de emmer zitten ook nog dieren, zelfs in het holletje in de grond.

Dit kartonboek vol voertuigen kreeg in het Engels de titel Fast and slow. Zo staan de voertuigen ook naast elkaar: de ene is snel, die ernaast is traag.

Een leeuw is groot, een poes is klein. Een appel is groot maar de pitjes in de appel zijn klein. Zo worden er in dit kartonboek telkens twee tegenstellingen tegenover elkaar geplaatst.

Pagina's