Pluizuit leest en bespreekt kinder-en jeugdboeken.

 Titel:

 Zoutdeeg

 Reeks:

 Basistechnieken

 Auteur:

 Vanessa lebailly, Bernadette Theulet-Luzié

 Aantal blz.

 29

 Illustrator:

 

 ISBN:

 9789030360865

 Uitgever:

 Casterman

 uitgavejaar

 2007

 Vertaler uit…:

 Frans: Attie Spitzers

 Leeftijd:

 + 5

 Originele titel:

 Pâtes à sel

 AVI:

 

 Thema’s:

 knutselen, zoutdeeg

 Prijs: €

 6,50

 

 

14 Leuke knutselideeën met zoutdeeg vind je in dit knutselboek uit de reeks ‘Basistechnieken’. Met een flinke portie zoutdeeg en dit boek als handleiding kan je leuke, originele werkstukjes afleveren.
Vooraleer de verschillende werkstukken voor te stellen, vind je op de allereerste bladzijde het recept voor het zoutdeeg. Dat is immers de basis van elk voorbeeld. De meeste knutselideeën worden voorgesteld op een dubbele bladzijde. Eerst krijg je een opsomming van de benodigdheden. Veel materiaal heb je gewoon in huis, maar het is toch aan te raden om even vooraf te bekijken wat je allemaal nodig hebt. Zo zal je tijdens het knutselwerk niet voor verrassingen staan. De werkwijze wordt stap voor stap uit de doeken gedaan, met duidelijke uitleg en een schematische tekening ter verduidelijking. Het eindresultaat krijg je steeds te zien met een foto. Vooraan in het boek vind je een inhoudsopgave zodat je je favoriete knutselwerk snel kan terugvinden.
Een handig en overzichtelijk boekje is dit als je met zoutdeeg aan de slag wil. Altijd handig als je zelf iets origineels wil knutselen, de resultaten zien er immers zeer uitnodigend uit.

 

Mik Ghys
november 2007


Ons mailadres:pluizuit@hotmail.com
Recensie gepubliceerd of aangepast op:24 november, 2007

Legal disclaimer.Copyright Pluizuit 2007